LÆRING! Rammer og omgivelser. (video).

God morgen, god dag og god kveld! I dette innlegget har jeg sett meg nødt til å bevege meg ut av komfortsonen i og med at dette innlegget baserer seg på video, av meg selv. Denne videoen handler om hvordan jeg lærer best. Jeg snakker om hvilke rammer og omgivelser som gir meg størst læringsutbytte. Jeg snakker også om hvordan jeg fant disse rammene og forhåpentligvis kan dette bidra med å hjelpe deg til å finne dine!

Læring – Rammer og omgivelser – Kristoffer Skjervold, Høyskolen Kristiania.

Ettertanker …

Det var nokså lærerikt i forhold til hva jeg hadde forventet. Det var litt ubehagelig å filme seg selv, til tross for at jeg var helt alene. Jeg fikk føle litt på det å gå ut av min egen komfortsone og jeg lærte at jeg kanskje er litt mer forfengelig enn hva jeg trodd tidligere. Jeg håper du som så videoen syntes det var interessant og kanskje så noen likheter mellom oss.

Kristoffer Skjervold

Ingen eksterne kilder ble tatt i bruk til utformingen av dette innlegget.

2 thoughts on “LÆRING! Rammer og omgivelser. (video).

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *